Oferta wigilijna

Drodzy Goście!

Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom stworzyliśmy wyjątkową ofertę wigilijną, dzięki której w domach każdego z Was mogą znaleźć się przysmaki z naszej restauracji.  Jeśli więc nie masz ochoty lub czasu na pracochłonne przygotowywanie świątecznych potraw, a chcesz odpowiednio ugościć rodzinę czy znajomych, nasza oferta wigilijna to doskonały sposób na wybrnięcie z sytuacji. Mamy nadzieję, że kulinarna podróż uprzyjemni Wam rodzinne świętowanie. Poniżej przedstawiamy  go here cztery propozycje gotowych menu oraz ofertę cateringową, które zawierają najlepsze świąteczne dania kuchni polskiej. Serdecznie zapraszamy do składania zamówień mailowo: restauracjaraiser@gmail.com lub telefonicznie: 22 297 13 96, 502 819 309!

Menu nr 1 – 139 zł             Menu nr 2 – 169 zł

Menu nr 3 – 199 zł            Menu nr 4 – 239 zł

 Catering świąteczny

Oprócz gotowych zestawów menu proponujemy Państwu skomponowanie własnego jadłospisu. Przedstawiamy wyjątkowy catering świąteczny, który możecie Państwo zamówić w naszej restauracji. Zapraszamy!

Zimne przekąski: 

  • Śledź w pomidorach i wędzonych śliwkach – 11 zł/100 g
  • Śledź w suszonych pomidorach z zielonymi oliwkami – 11 zł/100 g
  • Śledź w occie z cebulką – 11 zł/100 g
  • Śledź w pod śmietanową pierzynką – 11 zł/100 g
  • Tatar z łososia w wianku z zielonego ogórka – 18 zł/100 g
  • Marynowane ryby (karp/sandacz/pstrąg) w zalewie octowej – 12 zł/ 100 g
  • Dorsz po grecku – 12 zł/100 g
  • Pasztet z kaczki – 30 zł/100 g
  • Sandacz w galarecie – 12 zł/100 g
  • Schab po warszawsku – 12 zł/100 g
  • Pieczony boczek – 8 z/ 100 g
  • Pieczony schab – 8 zł/ 100 g

Zupy:

  • Barszcz wigilijny z uszkami – 28 zł/1 l
  • Wigilijna zupa grzybowa z łazankami – 34 zł/1 l

Dania gorące:

  • Kapusta wigilijna z suszoną śliwką i borowikami – 9 zł/100 g
  • Pierogi ręcznie robione z kapustą i grzybami – 12 zł/100 g
  • Pieczona kaczka w pomarańczach i jabłkach z sosem wiśniowym – 38 zł/porcja pół kaczki
  • Pieczony sandacz z sosem z białych porów 42 zł/220 g
  • Karp królewski duszony w śmietanie z borowikami – 34 zł/porcja

Ciasta:

  • Sernik pieczony na parze – 120 zł/12 porcji
  • Beza migdałowa/pomarańczowa/kawowa/z granatem – 120 zł/12 porcji
  • Szarlotka – 70 zł/12 porcji

Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia. Zapraszamy do kontaktu mailowego: restauracjakaiser@gmail.com lub pod nr telefonu: 22 297 13 96, 502 819 309.